RépaRetek - A vegán ízek szállítója

Tiszta, friss és egészséges ízeinket sok szeretettel, tapasztalattal és tudással gyúrjuk egybe, hogy igazán ízletes, húsmentes, tojásmentes és tej-, illetve tejtermékmentes ételeket szállíthassunk azoknak, akiknek fontos testi-lelki-szellemi harmóniájuk, egészségük. Tisztán növényi alapanyagokból, minden reggel frissen készítjük kézműves ételeinket - hozzáadott glutén nélkül is gondolva gluténérzékeny vendégeinkreolyan mennyiségben, amelyre még oda tudunk figyelni, és azon melegében ki is szállítjuk őket, mert számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. 

 Az ételek készítésekor a rengeteg zöldségen és gyümölcsön kívül  tönkölybúzát, kölest, hajdinát, quinoát, zabot, árpát, rozst és sokféle rizst használunk, valamint édesítésként csak nádcukrot és természetes édesítőket (almaszirup, gabonaszirupok, datolya, aszalt gyümölcsök). A finomított alapanyagokat, tartósítószert, ízfokozókat minden módon kerüljük.

Törekszünk rá, hogy az ökológia szellemében környezetünket is kíméljük, ezért lehetőség szerint ételeinket újrahasznosított, illetve gyorsan lebomló, természetes alapanyagú, környezetbarát csomagolásban, frissen, melegen szállítjuk ki.